Skoči do osrednje vsebine

Strokovno usposabljanje za uslužbence ponudnikov storitev zajema in e-hrambe ter spremljevalnih storitev - 2. in 3. 2. 2021

do
Spletna aplikacija Zoom
Arhiv 2. in 3. februarja 2021 prireja strokovno usposabljanje za uslužbence ponudnikov storitev zajema in e-hrambe ter spremljevalnih storitev. Zaradi preprečevanja širjenja bolezni covid-19 bo usposabljanje potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi 3. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Strokovno usposabljanje za uslužbence ponudnikov storitev zajema in e-hrambe ter spremljevalnih storitev.

Termin strokovnega usposabljanja: 2. in 3. 2. 2021

Prijavnico za strokovno usposabljanje pošljite do vključno 31. 1. 2021 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Prijavljeni kandidati bodo vabilo na usposabljanje oz. povezavo na zoom dogodek prejeli na e-poštni naslov, ki so ga navedli ob prijavi.

Program strokovnega usposabljanja:

Preizkusi strokovne usposobljenosti kandidatov

Strokovno usposabljanje je priprava za opravljanje preizkusa strokovne usposobljenosti. Izpolnjeno prijavnico in potrdilo o izobrazbi pošljete na naslov Arhiva Republike Slovenije, Zvezdarska 1, 1102 Ljubljana ali na elektronski naslov glavne pisarne. 

Prijavljeni kandidati bodo o terminu in uri opravljanja preizkusa obveščeni 15 dni prej na naslov, ki ga bodo navedli na prijavnici. 

V primeru slabe epidemiološke situacije bo tudi preizkus izveden s pomočjo aplikacije Zoom. 

Preizkus strokovne usposobljenosti

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti se poravnajo na podlagi računa, ki ga izstavimo po opravljeni storitvi in znašajo:

  • za strokovno usposabljanje 60 evrov (oproščeno DDV);
  • za preizkus strokovne usposobljenosti 50 evrov (oproščeno DDV).

Za dodatne informacije o usposabljanju se obrnite na: