Skoči do osrednje vsebine

Strokovno usposabljanje za uslužbence ponudnikov storitev zajema in e-hrambe ter spremljevalnih storitev - 2. in 3. 2. 2021

Spletna aplikacija Zoom
Arhiv 2. in 3. februarja 2021 prireja strokovno usposabljanje za uslužbence ponudnikov storitev zajema in e-hrambe ter spremljevalnih storitev. Zaradi preprečevanja širjenja bolezni covid-19 bo usposabljanje potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi 3. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Strokovno usposabljanje za uslužbence ponudnikov storitev zajema in e-hrambe ter spremljevalnih storitev.

Termin strokovnega usposabljanja: 2. in 3. 2. 2021

Prijavnico za strokovno usposabljanje pošljite do vključno 31. 1. 2021 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Prijavljeni kandidati bodo vabilo na usposabljanje oz. povezavo na zoom dogodek prejeli na e-poštni naslov, ki so ga navedli ob prijavi.

Program strokovnega usposabljanja:

Preizkusi strokovne usposobljenosti kandidatov

Strokovno usposabljanje je priprava za opravljanje preizkusa strokovne usposobljenosti. Izpolnjeno prijavnico in potrdilo o izobrazbi pošljete na naslov Arhiva Republike Slovenije, Zvezdarska 1, 1102 Ljubljana ali na elektronski naslov glavne pisarne. 

Prijavljeni kandidati bodo o terminu in uri opravljanja preizkusa obveščeni 15 dni prej na naslov, ki ga bodo navedli na prijavnici. 

V primeru slabe epidemiološke situacije bo tudi preizkus izveden s pomočjo aplikacije Zoom. 

Preizkus strokovne usposobljenosti

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti:

  • cena strokovnega usposabljanja je 60 evrov z DDV in se plača na podlagi računa, izstavljenega po usposabljanju;
  • cena preizkusa strokovne usposobljenosti je 50 evrov z DDV in se plača na podlagi računa, izstavljenega po preizkusu.

Za dodatne informacije o usposabljanju se obrnite na: