Skoči do osrednje vsebine

Foto: ERA PerMed

Z vključitvijo Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport v projekt ERAPerMed bomo prispevali k združevanju nacionalnih in regionalnih raziskovalnih strategij in financerskih dejavnosti, ki promovirajo znanstveno odličnost, in krepijo tekmovalnosti med evropskimi deležniki na področju personalizirane medicine in k spodbujanju sodelovanja z državami izven EU.

Tematsko področje

Raziskave in inovacije na področju personalizirane medicine

O ERA PerMed

V ERA-NET projektu ERA PerMed sodeluje 31 partnerjev iz 22 držav: Avstrija, Kanada, Hrvaška, Danska, Estonija, Finska, Francija, Nemčija, Madžarska, Irska, Izrael, Italija, Latvija, Luksemburg, Norveška, Poljska, Romunija, Slovenija, Španija, Švedska, Nizozemska in Turčija.

 

ERA PerMed stremi k združevanju nacionalnih in regionalnih raziskovalnih strategij in financerskih dejavnosti, k promociji znanstvene odličnosti, h krepitvi tekmovalnosti med evropskimi deležniki na področju personalizirane medicine in k spodbujanju sodelovanja z državami izven EU.

 

ERA PerMed je tesno povezan s CSA iniciativo ICPerMed - Mednarodnim konzorcijem za personalizirano medicino in bo preko izvedbe 4 javnih transnacionalnih razpisov prispeval k implementaciji njenega akcijskega načrta.

 

Pomembne tematske spletne povezave

Zaključen projekt ERACoSysMed