Skoči do osrednje vsebine

Javni razpis za sofinanciranje gradnje odprtih širokopasovnih omrežij naslednje generacije »GOŠO 4«

Rok za prijavo je potekel.

Javni razpis za sofinanciranje gradnje odprtih širokopasovnih omrežij naslednje generacije »GOŠO 4«, ki ga delno sofinancira Evropska unija, in sicer iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Javni razpis za izbor operacij se izvaja v okviru Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike v obdobju 2014-2020, prednostne osi: 2. Povečanje dostopnosti do informacijsko-komunikacijskih tehnologij ter njihove uporabe in kakovosti; prednostne naložbe 2.1.: Širitev širokopasovnih storitev in uvajanje visokohitrostnih omrežij ter podpora uporabi nastajajočih tehnologij in omrežij za digitalno ekonomijo; Specifični cilj: Dostop do širokopasovnih elektronskih komunikacijskih storitev na območjih, na katerih širokopasovna infrastruktura še ni zgrajena in hkrati ni tržnega zanimanja za njeno gradnjo.

Rok za predložitev vlog na javni razpis "GOŠO4" je podaljšan do 19. 6. 2020 do 13. ure, rok za odpiranje vlog je 19. 6. 2020 ob 13.30 uri. Podaljšanje roka bomo objavili tudi v Uradnem listu RS v petek, 24. 4. 2020.

Izid Javnega razpisa za sofinanciranje gradnje odprtih širokopasovnih omrežij naslednje generacije »GOŠO 4«

Grafični prikaz belih lis

Grafični pregledovalnik in iskalnik belih lis -  ki se nanaša na javna razpisa Ministrstva za javno upravo (GOŠO4) in Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano (podukrep 7.3.).

Predstavitev javnega razpisa

Predstavitev Javnega razpisa za sofinanciranje gradnje odprtih širokopasovnih omrežij naslednje generacije »GOŠO 4« je potekala 26. marca 2020. Zaradi nastale situacije, povezane z obvladovanjem epidemije COVID-19, smo jo izvedli na daljavo, preko spleta.

Kontakt

Mojca Jarc
tel. 01 4003 250

Elektronski naslovgp.mju@gov.simojca.jarc@gov.si