Skoči do osrednje vsebine

Javni razpis za izbor kulturnih projektov programa, namenjenega pripadnikom nemško govoreče etnične skupine v RS, ki jih bo v letu 2021 financirala RS iz proračuna, namenjenega za kulturo

Rok za prijavo je potekel.

Rezultati javnega razpisa in obrazec za izplačila in poročanje

Javni razpis

Objavljen je javni razpis za izbor kulturnih projektov programa, namenjenega pripadnikom nemško govoreče etnične skupine v Republiki Sloveniji, ki jih bo v letu 2021, na podlagi Sporazuma med Vlado Republike Slovenije in Vlado Republike Avstrije o sodelovanju v kulturi, izobraževanju in znanosti, financirala Republika Slovenija iz proračuna, namenjenega za kulturo.

Predmet razpisa je (so)financiranje kulturnih projektov nepridobitnih kulturnih organizacij s statusom pravne osebe zasebnega prava na podlagi 4. Delovnega programa o sodelovanju v kulturi, izobraževanju in znanosti med Vlado Republike Slovenije in Vlado Republike Avstrije za obdobje od 2017 do 2021, ki jih bo v letu 2021 financirala Republika Slovenija iz proračuna, namenjenega za kulturo.

Cilji javnega razpisa so: ohranjanje, razvoj in promocija zgodovinske jezikovne in kulturne raznolikosti ter kulturne identitete pripadnikov nemško govoreče etnične skupine v Republiki Sloveniji ter višja raven območne in področne kulturne integracije manjšin.

Razpis traja od 12. 2. 2021 do 15. 3. 2021.

Prijava 

Vlogo izpolnite in oddajte v elektronski obliki na spletnem obrazcu, ki je dostopen v spletni aplikaciji eJR na naslovu http://ejr.ekultura.gov.si/ejr-web

Za tehnično pomoč pri oddaji elektronske vloge na javni razpis se obrnite na Sonjo Hiti Ožinger na elektronski naslov sonja.hiti-ozinger@gov.si. Za spletno prijavo in e-podpis SI-PASS je pomoč dostopna na https://www.si-trust.gov.si/sl/si-pass/.

Kontakt

Ime in priimek: Marjeta Preželj

Telefonska številka: 01 369 5888

Elektronski naslov: marjeta.prezelj@gov.si