Skoči do osrednje vsebine

Javni razpis za (so)financiranje projektov, namenjenih gradnji in posodabljanju infrastrukture za slovenski jezik v digitalnem okolju 2021–2022

Rok za prijavo je potekel.

Javni razpis za (so)financiranje projektov, namenjenih gradnji in posodabljanju infrastrukture za slovenski jezik v digitalnem okolju 2021–2022

Predmet razpisa je sofinanciranje projektov za gradnjo in posodabljanje temeljnih gradnikov infrastrukture za slovenski jezik, ki jih bodo izbrani prijavitelji izvedli v obdobju od 2021 do vključno 2022. Namen javnega razpisa je posodabljanje temeljnih priročnikov slovenskega jezika, njihovo prilagajanje digitalnemu okolju, nadgrajevanje diahronih korpusov in izboljšane možnosti za razvoj jezikovnotehnoloških aplikacij za sodobno slovenščino.

Prijava

Prijavni obrazci so objavljeni v spletni aplikaciji eJR, v kateri tudi elektronsko izpolnite in oddate vlogo na javni razpis. Podrobnejše informacije in navodila vezana na prijavo in oddajo vloge so na voljo v besedilu javnega razpisa.

Kontakt

Vsebinska vprašanja

Ime in priimek: Magda Stražišar
Telefon: 01 369 59 47 
Elektronski naslov: magda.strazisar@gov.si (s pripisom zadeve: JR-infrastruktura-SJ-2021-2022) 

Med 5. in 15. julijem 2021 vam bo za dodatne informacije na voljo Marko Jenšterle. Dosegljiv bo na elektronskem naslovu marko.jensterle@gov.si.

Tehnična pomoč pri oddaji elektronske vloge na javni razpis

Ime in priimek: Sonja Hiti Ožinger
Elektronski naslov: sonja.hiti-ozinger@gov.si

Za spletno prijavo in e-podpis SI-PASS je pomoč dostopna na strani Državnega centra za storitve zaupanja SI-TRUST.