Skoči do osrednje vsebine

Vedno je pravi čas, da začutimo Slovenijo

Urad vlade za komuniciranje je skrbnik nacionalne znamke I feel Slovenia, s katero se naša država predstavlja doma in v tujini. Promocijski dogodki, kampanje, predstavitve in nastopi Slovenije so bili še pred kratkim naša stalnica. Zaradi zdajšnjega stanja smo izvedbo načrtovanih promocijskih dogodkov prestavili, kar pa še ne pomeni, da ne moremo začutiti Slovenije na drugačen način.

O Sloveniji in Slovencih lahko beremo, razmišljamo, se navdušujemo tudi na spletnem mestu slovenia.si, ki predstavlja Slovenijo prek zapisanih in videozgodb ter nacionalne znamke I feel Slovenia. Spletno mesto je v angleškem jeziku in je namenjeno tuji javnosti, zanimivo pa je tudi za prebivalce Slovenije. Lepo se je spomniti,  na kaj vse smo lahko ponosni in po čem smo edinstveni.

Objavljamo aktualne zgodbe o tem, kako se soočiti z novim položajem, ki ga je prinesla epidemija: spoznanje, kaj je res vredno in pomembno v življenju, kako povabiti kulturo v svoj dom, izkazati kreativnost pri pripravi jedi, izvajati vadbo doma, ki jo predstavljajo slovenski športniki, in še bi lahko naštevali.

Oglejte si tudi prispevke o čudovitih kotičkih zelene Slovenije, uspešnih Slovencih, ki so s svojimi dosežki popeljali Slovenijo v svet; o tem, na kaj vse smo Slovenci ponosni in kakšne so naše posebne navade.

Vse to in še več na slovenia.si, kjer boste začutili Slovenijo.