Skoči do osrednje vsebine

Promocija vina na tretjih trgih – oddaja vlog za odobritev programov

Približuje se rok za oddajo vloge za odobritev programov za ukrep Promocija vina v tretjih državah, ki se nanašajo na dejavnosti promocije, ki bodo izvedene v obdobju med 1. majem leta 2024 in 30. aprilom 2025.

Vloge se vložijo v elektronski obliki, in sicer do 1. marca 2024, do 15. ure. Za elektronsko izpolnjevanje in elektronsko vložitev vlog je vzpostavljeno vstopno spletno mesto, na katerem se upravičenec ali njegov pooblaščenec za elektronsko vložitev prijavi v informacijski sistem Agencije. V primeru, da vlogo vlaga pooblaščenec za elektronsko vložitev (v imenu pravne osebe, svetovalec,…) se pred samo elektronsko vložitvijo vloge izpolni Pooblastilo za dostop in uporabo spletne aplikacije PRPV2327 in pošlje Agenciji v odobritev na poštni predal vin-ukrepi.aktrp@gov.si  .

Podrobnejša navodila za elektronsko oddajo vlog in obrazci za pooblastila so objavljena na spletni strani Agencije.

Svetujemo vam, da z oddajo vloge za odobritev programa pričnete pravočasno.

Več o ukrepu Promocije vina v tretjih državah si lahko preberete na naši spletni strani, za vse ostale informacije pa nam lahko pišete na naš poštni predal vin-ukrepi.aktrp@gov.si ali nas pokličete na 01 580 77 92.