Skoči do osrednje vsebine

Vabilo - Razpis za nagrado HORUS 2023 - Prijavite vaš primer dobre prakse do 14.11.2023

Vabimo vas k prijavi na 15. (jubilejni) razpis za HORUS 2023 - Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj.

Vljudno vas vabimo k prijavi na 15. (jubilejni) razpis za HORUS 2023 - Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj.


Nagrada Horus je najstarejša nagrada na tem področju v Sloveniji in podjetjem, organizacijam pomaga strateško upravljati področje trajnostnosti in družbene odgovornosti.
Razpis je odprt od 11. oktobra 2023 do 14. novembra 2023. Prijavite se čimprej, da boste imeli dovolj časa izpolniti vlogo do 14. novembra2023!

Ali že uvajate družbeno odgovornost in trajnostni razvoj v vaše podjetje?
Če ste z več kot 250 zaposlenimi, boste obvezno morali uporabljati nove evropske standarde poročanja o trajnostnosti že za leto 2024.

Pomagajte si z analizo vašega stanja s pomočjo Horus 2023 vprašalnika in predstavite svoj primer dobre prakse že letos!

Pridružite se več kot 300 sodelujočim iz preteklih let na HORUS 2023 razpisu tudi vi!

Prijavite se - Kategorije za prijavo:
Razpisane so naslednje kategorije:

A. Nagrada za pravne osebe – mikro, majhna, srednje velika, velika in socialna podjetja ter zavode in druge organizacije (Prijavnina):

  • A1. Nagrada za pravne osebe – mikro, majhna, srednje velika, velika in socialna podjetja ter zavode in druge organizacije (Prijavnina): A1. Nagrada za strateško celovitost pravne osebe
    (za strateški pristop podjetij, zavodov k družbeni odgovornosti in trajnostnemu razvoju): = HORUS 2023 – Slovenska nagrada za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj za celotno organizacijo
  • A2. Nagrada za projekt (sodelovanje – gospodarstvo, okolje, družba):
    = HORUS 2023 – Slovenska nagrada za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj za projekt

B. Za fizične osebe (Prijavnine ni) – Razpis za posebna priznanja v okviru Slovenske nagrade za družbeno odgovornost HORUS 2023 za:

  • B1. Posameznik/ca, kandidat/ka po vašem predlogu, ki deluje v kontekstu družbene odgovornosti in trajnostnega razvoja.
  • B2. Novinar/ka

Oglejte si razpise pri posameznih kategorijah in se prijavite čim prej!

Prijava in dodatne informacije


Vabimo vas, da s prijavo na razpis HORUS 2023 – Slovensko nagrado za družbeno odgovornost in trajnostni razvoj predstavite vaš primer dobre prakse.


Člani organizatorjev in podpornih partnerjev projekta lahko uveljavljate 20 odstotni popust!


Individualno svetovanje za prijavitelje je možno po dogovoru z inštitutom IRDO, za več informacij nas kontaktirajte: nagrada.horus@irdo.si in/ali 031 344 883 (Anita).

Več o razpisu HORUS 2023 in prijavnice.

Veselimo se sodelovanja z vami in vas lepo pozdravljamo.