Skoči do osrednje vsebine

25. srečanje inovacijske skupnosti: zgodba izmenjave v okviru programa Partnerstvo za spremembe

Napovedujemo 25. srečanje inovacijske skupnosti, ki bo v petek, 10. novembra 2023, od 13:00 do 14:30. Na tokratnem srečanju bomo predstavili izkušnjo treh zaposlenih z izmenjavo v okviru Partnerstva za spremembe, tekom katere se je razvijal tudi eVodnik za ozelenitev visokega šolstva. Vabljeni, da se nam pridružite na on-line srečanju.
25. srečanje inovacijske skupnosti

25. srečanje inovacijske skupnosti

Partnerstvo za spremembe je platforma, preko katere že več let spodbujamo izmenjave zaposlenih med različnimi institucijami, tako v zasebnem kot tudi v javnem in nevladnem sektorju. Odzivi so večinoma pozitivni in izredno nas veseli, ko nam tisti, ki ste se udeležili teh izmenjav, poročate o dobri izkušnji.

Prav to nas je tudi spodbudilo k organizaciji 25. srečanja inovacijske skupnosti, na katero smo povabili Urško Zupanec (Ministrstvo za visoko šolstvo, znanost in inovacije), Janeza Berdavsa (Ministrstvo za okolje, podnebje in energijo) in Nežo Oblak (Ministrstvo za javno upravo), da z nami podelijo svojo izkušnjo prepleta njihovega rednega sodelovanja v okviru projektov Deep Demonstration in Care4Climate ter pobude Partnerstva za spremembe.

Predstavili nam bodo sam potek izmenjave ter proces nastajanja eVodnika za ozelenitev visokega šolstva z ePojmovnikom.

Njihova izkušnja predstavlja krasen primer, kako lahko s pomočjo platforme Partnerstva za spremembe (PZS) obstoječa medresorska in medinstitucionalna sodelovanja še nadgradimo. Želeli bi si, da bi k takim izmenjavam pritegnili še več posameznikov.

Vabljeni, da prisluhnete sproščenemu pogovoru med udeleženci PZS izmenjave ter kratki predstavitvi konkretnih rezultatov.

Prijave zbiramo na povezavi.