Skoči do osrednje vsebine

Srečanje članov DLM Foruma - poziv za oddajo prispevkov

Arhiv Republike Slovenije in Pokrajinski arhiv v Novi Gorici 10. in 11. maja 2023 v Ljubljani pripravljata srečanje članov DLM Foruma, ki bo posvečeno problematiki digitalnih podatkov in upravljanju sprememb. Poziv za oddajo prispevkov je odprt.

Digitalni podatki in upravljanje sprememb

Pripravljamo dvodnevni hibridni dogodek, ki bo posvečen izzivom elektronskih podatkov. Tako kot tehnološke, organizacijske, zakonodajne in druge spremembe vplivajo na naše vsakdanje življenje, se spremembe odražajo tudi na celotnem življenjskem ciklu elektronskih podatkov. Tema letošnjega srečanja članov DLM Foruma je Digitalni podatki in upravljanje sprememb.

Želimo, da bi bilo srečanje čimbolj interaktivno in raznoliko, zato so lahko vaši prispevki lahko v različnih oblikah: referati, hitre predstavitve (angleško "lightning talks"), plakati, okrogle mize, delavnice. 

Prosimo, če svoje predloge prispevkov posredujete organizacijskemu odboru na predpisanemu obrazcu, ki ga najdete na spletni strani DLM Foruma. Tukaj najdete tudi podrobnejša navodila o pripravi in načinu oddaje predloga predloga prispevka. Ob prijavi ne pozabite navesti izbrane oblike predstavitve. Svoje predloge posredujte najkasneje do 7. aprila 2023 na elektronski naslov sekretariata DLM Foruma.