Skoči do osrednje vsebine

Vlada RS na obisku v osrednjeslovenski regiji (severni del)

Vlada Republike Slovenije se bo v torek, 8. marca 2022, mudila na delovnem obisku v severnem (S) delu Osrednjeslovenske statistične regije. Obiskala bo 11 občin, in sicer Kamnik, Komendo, Vodice, Medvode, Mengeš, Trzin, Domžale, Dol pri Ljubljani, Moravče, Lukovico in Ljubljano.

Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri v Medvodah (Športna dvorana Medvode, Mala dvorana, Ostrovrharjeva ulica 4). Po delovnem posvetu bodo sledili ločeni programi predsednika vlade Janeza Janše ter ministric in ministrov. V okviru obiska se bodo predsednik vlade in ministri ter ministrice srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji. Regijski obisk se bo zaključil na javni tribuni o razvoju Osrednjeslovenske statistične regije, ki se bo pričela ob 18. uri in bo potekala v Domu kulture Kamnik (Fužine 10, Kamnik).

Zaključno srečanje bo odprto za medije. Prenos zaključnega srečanja bo mogoče spremljati v neposrednem prenosu na spletnem mestu in na vladnih družbenih omrežjih.

Objavljamo celoten program regijskega obiska, prav tako pa tudi kratko brošuro o izzivih in priložnostih v regiji. Morebitne spremembe ali dopolnitve programa obiska bodo objavljene na istem mestu.

Fotografije z vladnega obiska bodo dostopne na vladnem Flickr računu in so ob navedbi avtorja na voljo za uporabo.

Predstavnike medijev, ki boste spremljali program obiska, naprošamo, da svojo udeležbo napoveste Uradu vlade za komuniciranje na e-naslov: info.ukom@gov.si najkasneje do ponedeljka, 7. marca, do 17. ure.

Ob obisku posamezne lokacije se, prosimo, držite preventivnih priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje okužb s COVID-19 (uporaba maske, razkuževanje rok, varnostna razdalja).