Skoči do osrednje vsebine

Vlada Republike Slovenije na obisku v Gorenjski regiji

Vlada Republike Slovenije se bo v petek, 10. decembra 2021, mudila na delovnem obisku v Gorenjski regiji. Regijo sestavljajo občine Bled, Bohinj, Cerklje na Gorenjskem, Gorenja vas - Poljane, Gorje, Jesenice, Jezersko, Kranj, Kranjska Gora, Naklo, Preddvor, Radovljica, Šenčur, Škofja Loka, Tržič, Železniki, Žiri in Žirovnica.

Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri (Sokolski dom Gorenja vas – Poljane, Poljanska cesta 87, Gorenja vas), sledili bodo ločeni programi predsednika vlade ter ministric in ministrov. V okviru obiska se bodo predsednik vlade in ministri ter ministrice srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji. Regijski obisk se bo zaključil na javni tribuni o razvoju Gorenjske regije. Javna tribuna se bo pričela ob 18. uri  in bo potekala v Kulturnem hramu Ignacija Borštnika (Trg Davorina Jenka 13, Cerklje na Gorenjskem).

Zaključno srečanje bo odprto za medije. Prenos zaključnega srečanja bo mogoče spremljati v neposrednem prenosu in na vladnih družbenih omrežjih Facebook in Twitter.

Ob navedbi avtorja bodo za uporabo na voljo fotografije z vladnega obiska.