Skoči do osrednje vsebine

Vlada Republike Slovenije na obisku v Pomurski regiji

Vlada Republike Slovenije se bo v torek, 23. novembra 2021, mudila na delovnem obisku v Pomurski regiji. Regijo sestavljajo občine Apače, Beltinci, Cankova, Črenšovci, Dobrovnik, Gornja Radgona, Gornji Petrovci, Grad, Hodoš, Kobilje, Križevci, Kuzma, Lendava, Ljutomer, Moravske Toplice, Murska Sobota, Odranci, Puconci, Radenci, Razkrižje, Rogašovci, Sveti Jurij ob Ščavnici, Šalovci, Tišina, Turnišče, Velika Polana in Veržej.

Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri (Raziskovalno izobraževalno središče Dvorec Rakičan, Lendavska ulica 28, Rakičan, Murska Sobota), sledili bodo ločeni programi predsednika vlade ter ministric in ministrov. V okviru obiska se bodo predsednik vlade in ministri ter ministrice srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji. Regijski obisk se bo zaključil na javni tribuni o razvoju Pomurske regije. Javna tribuna se bo pričela ob 18. uri in bo potekala v Gledališki in koncertni dvorani Lendava (Trg Györgyja Zale 1, Lendava).

Zaključno srečanje bo odprto za medije. Prenos zaključnega srečanja bo mogoče spremljati v neposrednem prenosu na spletnem mestu: https://www.gov.si/neposredni-prenos in na vladnih družbenih omrežjih Facebook in Twitter.

Fotografije z vladnega obiska bodo dostopne na vladnem Flickr računu in so ob navedbi avtorja na voljo za uporabo: https://www.flickr.com/photos/vladars/