Skoči do osrednje vsebine

Vlada Republike Slovenije bo obiskala Zasavsko regijo

V torek, 28. septembra 2021, bo Vlada Republike Slovenije na obisku v Zasavski regiji.

Člani vlade se bodo najprej sestali v Litiji na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri v (Medgeneracijski center Šmelc, Dvorana glasbene šole, Ljubljanska cesta 3, Litija), sledili bodo ločeni programi predsednika vlade ter ministric in ministrov. V okviru obiska se bodo predsednik vlade in ministri ter ministrice srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji. Regijski obisk se bo zaključil na javni tribuni o razvoju Zasavske regije. Javna tribuna se bo pričela ob 19. uri in bo potekala v Delavskem domu Trbovlje (Trg svobode 11a, Trbovlje).

Zaključno srečanje bo odprto za medije. Prenos zaključnega srečanja v živo bo mogoče spremljati na vladnem spletnem mestu in na vladnih družbenih omrežjih Facebook in Twitter.

Predstavnike medijev, ki boste spremljali program obiska in ki se nameravate udeležiti zaključnega dogodka, naprošamo, da na e-naslov: info.ukom@gov.si sporočite svoje podatke (ime in priimek, ime medija ter kontaktno telefonsko številko), najkasneje do ponedeljka, 27. septembra, do 16. ure.

Ob tem prosimo tudi, da se ob obisku posamezne lokacije držite preventivnih priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje za preprečevanje okužb s COVID-19 (uporaba maske, razkuževanje rok, varnostna razdalja in skladno z vladnim odlokom PCT pogoj).