Skoči do osrednje vsebine

Zajezimo epidemijo koronavirusne bolezni

  • Inšpektorat Republike Slovenije za okolje in prostor
Vlada v Odloku o načinu izpolnjevanja pogoja prebolevnosti, cepljenja in testiranja za zajezitev širjenja okužb z virusom SARS-CoV-2 določa, da od 15. septembra 2021 dalje, vsi zaposleni, kot tudi uporabniki storitev ali udeleženi ali prisotni pri izvajanju dejavnosti ali v okoljih, izpolnjujejo pogoj PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

Pogoj prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja (PCT pogoj) osebe dokazujejo z dokazilom o negativnem testu, z dokazilom o prebolelosti ali z dokazilom o cepljenju.

Vsakogar naprošamo, da se za svoj prihod najavi oziroma dogovori z območno enoto preko njihove telefonske številke ali elektronske pošte.

Uporabniki storitev lahko vstopajo v poslovne prostore Inšpektorata za okolje in prostor v času uradnih ur, in sicer ob:

  • Ponedeljkih, od 9. do 11. ure in
  • Sredah, od 9. do 11. ure.

Pred vstopom v naše poslovne prostore bo vsak obiskovalec zaprošen, da izpolni izjavo o izpolnjevanju pogoja PCT. Obiskovalcem, ki izjave ne bodo izpolnili oziroma pogoja PCT ne bodo izpolnjevali, vstopa v naše poslovne prostore ne bomo mogli omogočiti.