Skoči do osrednje vsebine

Vlada Republike Slovenije bo obiskala Savinjsko regijo

V torek, 14. septembra 2021, bo Vlada Republike Slovenije na obisku v Savinjski regiji.

Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri v Terme Olimia (Zdraviliška cesta 24, Podčetrtek), sledili bodo ločeni programi predsednika vlade ter ministric in ministrov. V okviru obiska se bodo predsednik vlade in ministri ter ministrice srečali s predstavniki podjetij, zavodov, občin in drugih deležnikov v regiji. Regijski obisk se bo zaključil na javni tribuni o razvoju Savinjske regije. Javna tribuna se bo pričela ob 19. uri in bo potekala na Celjskem sejmu (Dečkova cesta 1, Celje).

Zaključno srečanje bo odprto za medije, prenos v živo pa bo mogoče spremljati tudi na spletnem mestu: https://www.gov.si/neposredni-prenos in na vladnih družbenih omrežjih Facebook in Twitter. 


!!! Predstavnike medijev, ki boste spremljali program obiska in ki se nameravate udeležiti zaključnega dogodka, naprošamo, da na e-naslov: info.ukom@gov.si sporočite svoje podatke (ime in priimek, ime medija ter kontaktno telefonsko številko), najkasneje do ponedeljka, 13. septembra, do 16. ure.

Ob tem prosimo tudi, da se ob obisku posamezne lokacije držite preventivnih priporočil NIJZ za preprečevanje okužb s COVID-19 (uporaba maske, razkuževanje rok, varnostna razdalja in skladno z vladnim odlokom PCT pogoj).