Skoči do osrednje vsebine

Vlada Republike Slovenije bo obiskala Koroško regijo

V sredo, 7. oktobra 2020, bo vlada pričela z obiski slovenskih regij, zato da se iz prve roke seznani s težavami in izzivi, s katerimi se regije srečujejo in obenem pripravi tudi ustrezne ukrepe in rešitve. Vlada bo kot prvo obiskala Koroško regijo.
Zemljevid Koroške regije z vrisanimi mejami posameznih občin.

Vlada bo obiskala Koroško regijo.

Člani vlade se bodo najprej sestali na delovnem posvetu, ki se bo pričel ob 9.30 uri v Hotelu Korošica, Otiški vrh 25a, Šentjanž pri Dravogradu, sledili bodo ločeni programi predsednika vlade ter ministric in ministrov, regijski obisk pa se bo zaključil na srečanju o razvoju in perspektivah Koroške regije, ki bo potekalo v Športni dvorani v Mežici, Partizanska cesta 16, ob 18.00 uri. Zaključno srečanje bo v celoti odprto za medije.

Program obiska vključuje skupni del, ki se ga bodo udeležili vsi člani vlade ter ločene aktivnosti predsednika vlade ter ministric in ministrov. Morebitne spremembe ali dopolnitve programa obiska bodo objavljene na spletnem mestu vlade.

Za medije:

Predstavnike medijev, ki boste spremljali program obiska, naprošamo, da nam na e-naslov: info.ukom@gov.si sporočite ime in priimek, naslov stalnega prebivališča ter kontaktno telefonsko številko. Ob tem prosimo tudi, da se ob obisku posamezne lokacije držite preventivnih priporočil Nacionalnega inštituta za javno zdravje (uporaba maske, razkuževanje rok in varnostna razdalja).