Skoči do osrednje vsebine

Navodila za izvajanje kontrol na kraju samem v času povečane potrebe izvajanja varnostnih ukrepov zaradi možnosti okužbe s COVID-19

Zaradi preprečevanja širitve okužb z virusom COVID-19 je Agencija za kmetijske trge in razvoj podeželja pripravila dodatna navodila za izvajanja postopkov kontrol na kraju samem v obdobju med in po končani epidemiji na območju Republike Slovenije. Navodila so usklajena z Nacionalnim inštitutom za javno zdravje (NIJZ).

V objavljenih navodilih so navedeni varnostni ukrepi, ki jih morajo upoštevati kontrolorji in vse stranke, ki sodelujejo v postopkih kontrol.

Agencija svoje stranke, pri katerih bodo v prihodnjih dneh in mesecih kontrolorji izvajali kontrole na kraju samem, vljudno prosi, da se z navodili seznanijo in jih upoštevajo.

Navodila za izvajanje kontrol na kraju samem v času povečane potrebe izvajanja varnostnih ukrepov zaradi možnosti okužbe z virusom SARS-CoV-2 (COVID 19)

Video predstavitev navodil (Opomba: za ogled video predstavitve je potrebna registracija z imenom, priimkom in e-naslovom.)