Skoči do osrednje vsebine

Prva pošiljka donacije podjetja Huawei Slovenija že v DLC Roje

Danes je v Državni logistični center v Rojah prišla prva pošiljka donacije podjetja Huawei Slovenija in sicer 20.000 kirurških zaščitnih mask.

Prispela donacija ter predstavnik podjetja Huawei mag. Gašper Cotman, DS MORS mag. Damijan Jaklin ter namestnik GD URSZR mag. Stanislav Lotrič. | Avtor: Bruno Toič

"V teh kriznih časih smo hvaležni vsake pomoči tako posameznikov kot tudi organizacij, ki sodelujejo pri zagotavljanju nujno potrebnih sredstev za boj proti virusu. Zahvaljujemo se podjetju Huawei Slovenija za njihovo pomoč in se veselimo sodelovanja tudi v bodoče" je pojasnil državni sekretar ministrstva za obrambo mag. Damijan Jaklin.

Predstavnik podjetja Huawei Slovenija mag. Gašper Cotman je poudaril družbeno solidarnost podjetja, saj so nemudoma pristopili k iskanju načinov kako lahko tudi oni pomagajo. "Danes je prispelo 20.000 zaščitnih kirurških mask, na poti pa je še 10.000 mask tipa N95", je še pojasnil. Podjetje pomaga na različnih področjih, saj pomagajo tudi tudi v sodelovanju z operaterji, na področju šolstva pa pomagajo tudi z zagotovitvijo tablic.