Skoči do osrednje vsebine

20. dopisna seja Vlade Republike Slovenije

Vlada je na današnji dopisni seji imenovala nove člane nadzornega sveta družbe DRI in nadzornega sveta družbe Slovenski državni gozdovi, d.o.o., za vršilca dolžnosti direktorja JGZ Brdo pa Marjana Hribarja.

Vlada odpoklicala člane nadzornega sveta družbe DRI in imenovala nove člane nadzornega sveta

Vlada Republike Slovenije je na današnji dopisni seji v vlogi ustanoviteljice in edine družbenice družbe DRI upravljanje investicij d.o.o. odpoklicala člane nadzornega sveta in imenovala nove člane nadzornega sveta.

Predstavnik Direkcije RS za infrastrukturo Alojzij Boh, predstavnika Ministrstva za infrastrukturo Tanja Šarabon in Jaka Klajderič ter predstavnik Ministrstva za kulturo mag. Bojan Kurež se zamenjajo s predstavnikom Ministrstva za infrastrukturo Klemenom Babnikom, predstavnico Direkcije RS za infrastrukturo Ljiljano Herga, predstavnikom Ministrstva za okolje in prostor dr. Petrom Gašperšičem in predstavnikom Ministrstva za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano Alešem Buležanom.

Vir: Ministrstvo za infrastrukturo

Odpoklic članov in imenovanje novih članov nadzornega sveta družbe Slovenski državni gozdovi, d. o. o.

Vlada je sprejela sklep, da se pred potekom mandata odpokliče naslednja člana nadzornega sveta družbe Slovenski državni gozdovi, d. o. o. Dragico Kozlan Vrkič in Miroslava Ribiča.

Skupščina družbe Slovenski državni gozdovi, d. o. o., namesto zgoraj navedenih članov nadzornega sveta imenuje za obdobje štirih let naslednja člana nadzornega sveta, ki sta predstavnika ustanoviteljice in sicer, na predlog ministra za finance Romano Fišer ter na predlog ministra za okolje in prostor Borisa Zupaniča.

Vir: Ministrstvo za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano

Vlada imenovala vršilca dolžnosti direktorja JGZ Brdo

Vlada Republike Slovenije je na današnji dopisni seji odločila, da se mag. Špela Munih Stanič, z dnem 10. 4. 2020 razreši s položaja direktorice Javnega gospodarskega zavoda Protokolarne storitve Republike Slovenije. Hkrati je za vršilca dolžnosti direktorja JGZ Brdo z dnem 11. 4. 2020 za dobo enega leta, to je najdlje do 10. 4. 2021 imenovala Marjana Hribarja.

Vir: Generalni sekretariat vlade