Skoči do osrednje vsebine

Do preklica izrednih razmer odpovedana usposabljanja in preizkusi za uslužbence, ki delajo z dokumentarnim in arhivskim gradivom

Zaradi uradno razglašene epidemije COVID-19 in priporočil pristojnih oblasti do preklica odpovedujemo strokovna usposabljanja, dodatna usposabljanja in preizkuse strokovne usposobljenosti za uslužbence, ki delajo z dokumentarnim in arhivskim gradivom.
Novi termini bodo objavljeni po koncu epidemije in v skladu z navodili pristojnih oblasti glede omejitev zbiranja v zaprtih javnih prostorih.

Odpoved strokovnih usposabljanj, dodatnih usposabljanj in preizkusov strokovne usposobljenosti zaradi razglašene epidemije COVID-19

Zaradi uradno razglašene epidemije COVID-19 in priporočil pristojnih oblasti vas obveščamo, da je Arhiv Republike Slovenije do preklica odpovedal vsa strokovna usposabljanja, dodatna usposabljanja in preizkuse strokovne usposobljenosti za uslužbence, ki delajo z dokumentarnim in arhivskim gradivom.

Že objavljeni termini so odpovedani. Novi termini bodo objavljeni po koncu epidemije in v skladu z navodili pristojnih oblasti glede omejitev zbiranja v zaprtih javnih prostorih.