Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus

Z namenom, da v kar največji meri prispevamo k preprečevanju širjenja novega koronavirusa SARS.CoV-2 ter da hkrati zagotovimo vsaj minimalno delovanje upravnega organa Geodetske uprave Republike Slovenije na način, da ne ogrožamo našega in vašega zdravja, sprejemamo naslednje ukrepe:
  1. Stranke napotujemo na uporabo elektronskega ali telefonskega poslovanja. Na spletni strani O upravi so navedene telefonske številke, elektronski naslovi in čas uradnih ur območnih geodetskih uprav in geodetskih pisarn.
  2. Geodetska uprava že danes omogoča izvajanje elektronskih storitev za lastnike nepremičnin in druge občane ter tudi organe javne uprave. Seznam storitev je dostopen na spletni strani GU.
  3. Vstop strank v poslovne prostore GURS, to je v sprejemne pisarne, bo zelo omejen. Odrejeno bo posamično vstopanje strank v poslovne prostore, zato bo na določenih lokacijah potrebno na vstop počakati pred objektom. Obravnavali se bodo samo nujni primeri.

Stranke prosimo za razumevanje in dosledno spoštovanje navodil, da bomo lahko naše delo kljub težavam opravili strokovno in kakovostno. O vseh dodatnih ukrepih vas bomo sproti obveščali.

Geodetska uprava Republike Slovenije