Skoči do osrednje vsebine

Aktualno

  • Urejanje podatkov v RKG na upravnih enotah in vnos zbirnih vlog na kmetijski svetovalni službi do nadaljnega nista mogoča

    Zaradi razglašene epidemije in aktiviranja državnega načrta zaščite in reševanja nosilce kmetijskih gospodarstev obveščamo, da od 16. 3. 2020 do preklica začasno prekinjamo e-vnos vlog pri svetovalcih Javne službe kmetijskega svetovanja in urejanje podatkov v RKG na upravnih enotah. Samostojni e-vnos zbirnih vlog bo potekal nemoteno.

  • Upravna enota Ljubljana izvaja le najnujnejše upravne storitve

    V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije in Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da je zaradi preprečevanja širjenja korona virusa, ki povzroča bolezen COVID-19, izvajanje nalog na upravni enoti omejeno na najbolj nujne zadeve:

  • Upravna enota Ljubljana zapira vse krajevne urade do preklica

    Obveščamo vas, da glede na trenutno epidemiološko situacijo nalezljive bolezni (SARS-CoV-2) in z namenom preprečitve nalezljive bolezni, na Krajevnem uradu Velike Lašče, Krajevnem uradu Dol pri Ljubljani, Krajevnem uradu Škofljica, Krajevnem uradu Ig, Krajevnem uradu Dobrova, Krajevnem uradu Medvode in Krajevnem uradu Notranje Gorice od 13. 3. 2020 dalje ne moremo zagotavljati uradnih ur, dokler ne preneha nevarnost širjenja nalezljive bolezni (SARS-CoV-2).

Iskalnik