Skoči do osrednje vsebine

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

  • Na Upravni enoti Ljubljana se soočamo s povečanim številom okužb med zaposlenimi. Kljub trudu in angažiranju naših zaposlenih, ki so zdravi in opravljajo svoje delo na delovnih mestih, prihaja do občasnih motenj pri izvajanju posameznih upravnih storitev. Vse stranke prosimo za strpnost in razumevanje.

    V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije, Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Odlokom o razglasitvi epidemije nalezljive bolezni COVID-19 na območju Republike Slovenije ter v skladu z usmeritvami Ministrstva za javno upravo sporočamo, da zaradi preprečevanja širjenja virusa COVID-19 na Upravni enoti Ljubljana lahko preko priporočene pošte ali elektronske pošte oddate sledeče vloge:

  • V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije, Nacionalnega inštituta za javno zdravje, Odlokom o razglasitvi epidemije nalezljive bolezni COVID-19 na območju Republike Slovenije ter v skladu z usmeritvami Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da se zaradi preprečevanja širjenja virusa COVID-19, na upravni enoti do preklica izvajajo naslednji ukrepi:

  • Izdelavo osebnih dokumentov (osebna izkaznica, potni list, vozniško dovoljenje) lahko stranke v Ljubljani urejajo le na Oddelku za okenca in krajevne urade (Tobačna ulica 5) in na okencih krajevnih uradov Medvode, Dobrova, Ig, Notranje Gorice, Velike Lašče ter Dol pri Ljubljani.

Aktualno