Skoči do osrednje vsebine

Inšpektorat za infrastrukturo

Arhiv

Staro spletno mesto najdete v arhivu spletišč državne uprave.

  • V dneh od 24. do 26. septembra 2019 bo na območju Pomurja potekalo mednarodno srečanje nadzornih organov, ki ga organizira Inšpektorat Republike Slovenije za infrastrukturo. Na mednarodnem dogodku bodo sodelovali policija, FURS in predstavniki inšpekcijskih služb iz Madžarske, Češke, Nemčije in Hrvaške. Izvajal se bo poostren nadzor prevozov v cestnem prometu.

Aktualno

  • Reševalna vaja KANIN 2019

    V soboto 9.11.2019 so se predstavniki Inšpektorata RS za infrastrukturo udeležili skupne reševalne vaje imenovane Kanin 2019, ki jo je organiziral štab CZ Bovec.

  • Zaključek tridnevne mednarodne aktivnosti nadzornih organov v Pomurju

    Zaključilo se je tridnevno mednarodno strokovno srečanje v organizaciji Inšpektorata Republike Slovenije za infrastrukturo, ki je potekalo v dneh od 24. do 26. septembra. Strokovnega srečanja so se udeležili policija, FURS, in 10 strokovnjakov za nadzor prometa iz Nemčije, Hrvaške, Češke in Madžarske. Poostren nadzor prevozov v cestnem prometu je potekal na treh kontrolnih točkah v Pomurju in sicer Dolga vas, Dolinsko – jug, Dolinsko – sever.

  • Skupna reševalna vaja

    V petek, 4.10.2019 bo na območju družbe Marmor Hotavlje d.o.o., ki v kamnolomu Hotavlje podzemno pridobiva naravni kamen potekala skupna reševalna vaja rudarskih reševalnih enot Slovenije. Namen vaje je preveriti delovanje in usklajenost ukrepanja pri rudarski nesreči v kamnolomu s podzemnim pridobivanjem naravnega kamna. Poleg tega se bo v sklopu vaje preverila tudi tudi učinkovitost Načrta obrambe in reševanja za kamnolom Marmor Hotavlje (NOR).

Iskalnik