Skoči do osrednje vsebine

Inšpektorat za infrastrukturo

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

 • V skladu z Zakonom o interventnih ukrepih za zajezitev epidemije COVID-19 in omilitvijo njenih posledic se ob povečanem nadzoru zdravstvene inšpekcije povečuje tudi inšpekcijski nadzor na področju prometa, ki ga izvaja Inšpektorat Republike Slovenije za infrastrukturo.

 • V dneh od 24. do 26. septembra 2019 bo na območju Pomurja potekalo mednarodno srečanje nadzornih organov, ki ga organizira Inšpektorat Republike Slovenije za infrastrukturo. Na mednarodnem dogodku bodo sodelovali policija, FURS in predstavniki inšpekcijskih služb iz Madžarske, Češke, Nemčije in Hrvaške. Izvajal se bo poostren nadzor prevozov v cestnem prometu.

Aktualno

 • Darko Hribar je prejel posebno priznanje

  Sodelavec Inšpektorata za infrastrukturo Darko Hribar je prejel posebno priznanje za spodbujanje solidarnosti in promocijo prostovoljstva med mladimi.

 • Dvodnevna izobraževalna delavnica

  V Kranjski Gori je dne 11. in 12. decembra potekala dvodnevna izobraževalna delavnica za vse zaposlene Inšpektorata Republike Slovenije za infrastrukturo.

 • Reševalna vaja KANIN 2019

  V soboto 9.11.2019 so se predstavniki Inšpektorata RS za infrastrukturo udeležili skupne reševalne vaje imenovane Kanin 2019, ki jo je organiziral štab CZ Bovec.