Skoči do osrednje vsebine

Inšpektorat za infrastrukturo

  • Ministrstvo za infrastrukturo in Inšpektorat RS za infrastrukturo uporabnike javnega potniškega prometa obveščata, da se zaradi zaostrenih epidemioloških razmer nadaljuje okrepljeno preverjanje izvajanja veljavnih pravil uporabe zaščitne opreme in pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

  • Ministrstvo za infrastrukturo in Inšpektorat RS za infrastrukturo uporabnike javnega potniškega prometa obveščajo, da bo zaradi zaostrenih epidemioloških razmer preverjanje izvajanja veljavnih pravil uporabe, natančneje pogoja PCT, dodatno okrepljeno.

  • Inšpektorat za infrastrukturo, policija in Zdravstvena inšpekcija bodo ta konec tedna na slovenskih smučiščih izvajala poostreni nadzor izvajanja priporočil NIJZ za preprečevanje okužbe z virusom SARS-Cov-2.

Aktualno

  • Namera za prodajo osebnega vozila znamke Toyota RAV4 2.0/CVT, letnik 2011 po metodi neposredne pogodbe

    Inšpektorat za infrastrukturo na podlagi 78. člena Zakona o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti, v povezavi z 19. členom Uredbe o stvarnem premoženju države in samoupravnih lokalnih skupnosti objavlja namero za prodajo osebnega vozila znamke Toyota RAV4 2.0/CVT, letnik 2011, po metodi neposredne pogodbe.

  • Inšpektorji za cestni promet sodelovali v mednarodnih nadzorih

    V času med 13. in 19. junijem 2002 je pod okriljem organizacije ROADPOL (evropsko združenje cestnih policij) potekala akcija nadzora cestnega prometa »Truck & Bus«. Na evropskih cestah se je v sodelovanju in s podporo Evropskega organa za delo (ELA-European Labour Authority), izvršilo več skupnih inšpekcijskih nadzorov v 8 državah, v katerih je sodelovalo 18 držav članic EU. Inšpektorji za cestni promet IRSI so sodelovali v 3 nadzorih na Hrvaškem, v Italiji in Franciji.

  • Akcija nadzora uporabe tahografov