Skoči do osrednje vsebine

Inšpektorat za infrastrukturo

  • V dneh od 24. do 26. septembra 2019 bo na območju Pomurja potekalo mednarodno srečanje nadzornih organov, ki ga organizira Inšpektorat Republike Slovenije za infrastrukturo. Na mednarodnem dogodku bodo sodelovali policija, FURS in predstavniki inšpekcijskih služb iz Madžarske, Češke, Nemčije in Hrvaške. Izvajal se bo poostren nadzor prevozov v cestnem prometu.

Aktualno

  • Dvodnevna izobraževalna delavnica

    V Kranjski Gori je dne 11. in 12. decembra potekala dvodnevna izobraževalna delavnica za vse zaposlene Inšpektorata Republike Slovenije za infrastrukturo.

  • Reševalna vaja KANIN 2019

    V soboto 9.11.2019 so se predstavniki Inšpektorata RS za infrastrukturo udeležili skupne reševalne vaje imenovane Kanin 2019, ki jo je organiziral štab CZ Bovec.

  • Zaključek tridnevne mednarodne aktivnosti nadzornih organov v Pomurju

    Zaključilo se je tridnevno mednarodno strokovno srečanje v organizaciji Inšpektorata Republike Slovenije za infrastrukturo, ki je potekalo v dneh od 24. do 26. septembra. Strokovnega srečanja so se udeležili policija, FURS, in 10 strokovnjakov za nadzor prometa iz Nemčije, Hrvaške, Češke in Madžarske. Poostren nadzor prevozov v cestnem prometu je potekal na treh kontrolnih točkah v Pomurju in sicer Dolga vas, Dolinsko – jug, Dolinsko – sever.

Iskalnik