Skoči do osrednje vsebine

Inšpektorat za infrastrukturo

Koronavirus (SARS-CoV-2)

Aktualne informacije in navodila najdete na strani Koronavirus (SARS-CoV-2).

Se želite cepiti proti covid-19? Prijavite se!

Na pametne telefone si namestimo aplikacijo #OstaniZdrav, ki nam sporoči, ali smo bili v stiku z okuženo osebo.

Nosimo zaščitno masko, redno si umivajmo in razkužujmo roke, poskrbimo za pravilno higieno kašlja ter ohranimo medosebno razdaljo dveh metrov.

 • Ministrstvo za infrastrukturo in Inšpektorat RS za infrastrukturo uporabnike javnega potniškega prometa obveščata, da se zaradi zaostrenih epidemioloških razmer nadaljuje okrepljeno preverjanje izvajanja veljavnih pravil uporabe zaščitne opreme in pogoja PCT (preboleli, cepljeni, testirani).

 • Ministrstvo za infrastrukturo in Inšpektorat RS za infrastrukturo uporabnike javnega potniškega prometa obveščajo, da bo zaradi zaostrenih epidemioloških razmer preverjanje izvajanja veljavnih pravil uporabe, natančneje pogoja PCT, dodatno okrepljeno.

 • Inšpektorat za infrastrukturo, policija in Zdravstvena inšpekcija bodo ta konec tedna na slovenskih smučiščih izvajala poostreni nadzor izvajanja priporočil NIJZ za preprečevanje okužbe z virusom SARS-Cov-2.

Aktualno

 • Mednarodno sodelovanje slovenskih in italijanskih nadzornih organov v nadzoru cestnega prometa

  Inšpektorji za cestni promet IRSI so v dneh 12. - 15. 10. 2021 izvajali poostrene nadzore prometa težjih tovornih vozil, skupaj z italijanskimi nadzornimi organi.

 • Okrepljen nadzor izvajanja pogojev PCT v javnem potniškem prometu

  Zaradi zaostrenih epidemioloških razmer bo v petek 12. 11. med 12. in 20. uro ter v nedeljo 14. 11. med 14. in 22. uro potekal okrepljen nadzor izvajanja pogojev prebolevnosti, cepljenosti ali testiranja, ki jih določa Odlok o začasnih ukrepih za preprečevanje in obvladovanje okužb z nalezljivo boleznijo COVID-19 (Uradni list RS, št. 174/21 z dne 6. 11. 2021).

 • SRRES Idrija 2021 – Vaja Potres

  45. Srečanje rudarskih reševalnih enot Slovenije je letos organiziral javni zavod Center za upravljanje z dediščino živega srebra Idrija (CUDHg Idrija), ki je tudi izvajalec rudarskih del v idrijskem rudniku živega srebra.