Skoči do osrednje vsebine

Nekatera vprašanja o kolektivnem upravljanju avtorske in sorodnih pravic

do
spletni dogodek
Namen spletnega dogodka, ki bo potekal v okviru razprave o nadaljnjem razvoju avtorskopravne zakonodaje, je pridobiti splošni vpogled v ureditev nekaterih vprašanj o kolektivnem upravljanju avtorske in sorodnih pravic, vključno z ureditvijo v evropskem pravnem redu in v nekaterih nacionalnih ureditvah.

Ministrstvo za gospodarstvo, turizem in šport in Urad za intelektualno lastnino v okviru razprave o nadaljnjem razvoju avtorskopravne zakonodaje vabita zainteresirano javnost na spletni dogodek Nekatera vprašanja o kolektivnem upravljanju avtorske in sorodnih pravic.

Na dogodku se nam bodo pridružili predstavnika Svetovne organizacije za intelektualno lastnino in  Evropske komisije ter predstavniki iz Francije, Nemčije, Slovaške in Švedske.

Dogodek bo sneman, posnetek dogodka pa bo objavljen na strani projekta Nadaljnji razvoj avtorskopravne zakonodaje. S prijavo udeleženca na spletni dogodek se šteje, da udeleženec soglaša s snemanjem svoje udeležbe na dogodku in objavo posnetka na spletu.

Dogodek se bo pričel ob 10. uri in bo trajal do 14.30 ure. Zagotovljeno bo tolmačenje, zato boste dogodek lahko spremljali v slovenskem ali angleškem jeziku.

Prijavite se lahko do vključno 10. oktobra na povezavi: 

https://www.1ka.si/a/d890c123

Podrobnejši program