Skoči do osrednje vsebine

Dodatno strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence s področja uprave

do
Spletni dogodek
Arhiv 7. decembra 2021 prireja dodatno strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov in agencij Republike Slovenije. Zaradi epidemiološke slike bo usposabljanje potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi 10. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Dodatno strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov in agencij.

Datum dodatnega strokovnega usposabljanja: 7. 12. 2021

Prijavnico za dodatno strokovno usposabljanje pošljite do vključno 3. 12. 2021 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Prijavljeni kandidati bodo vabilo na usposabljanje oz. povezavo na zoom dogodek prejeli na e-poštni naslov, ki so ga navedli ob prijavi.

Stroški dodatnega usposabljanja:

  • cena dodatnega strokovnega usposabljanja je 60 evrov z DDV in se plača na podlagi računa, izstavljenega po usposabljanju.

Za dodatne informacije o usposabljanju se obrnite na: