Skoči do osrednje vsebine

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev s področja uprave - 15. in 16. 11. 2021

Spletna aplikacija Zoom
Arhiv 15. in 16. 11. 2021 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije. Zaradi epidemiološke slike bo usposabljanje potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi 3. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije.

Termin strokovnega usposabljanja: 15. in 16. november2021.

Prijavnico za strokovno usposabljanje pošljite do vključno 11. novembra 2021 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Prijavljeni kandidati bodo vabilo na usposabljanje oz. povezavo na Zoom dogodek prejeli na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. V okolju Zoom je nujno preveriti, da je udeleženec prijavljen s svojim imenom in priimkom ter navedbo organizacije, v kateri je zaposlen.

Program strokovnega usposabljanja:

Preizkusi strokovne usposobljenosti kandidatov

Strokovno usposabljanje je priprava za opravljanje preizkusa strokovne usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom.

Termina preizkusa strokovne usposobljenosti sta 22.12.2021 in 19.1.2022. Kandidati bodo o točnem terminu in izvedbi preizkusa pisno obveščeni 15 dni prej na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. Prijavnici priložite potrdilo o izobrazbi.

V primeru slabe epidemiološke situacije bo tudi preizkus izveden v okolju Zoom. 

Preizkus strokovne usposobljenosti

Za dodatne informacije o usposabljanju se obrnite na: