Skoči do osrednje vsebine

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva - 27.-29. 9. 2021

Spletna aplikacija Zoom
Arhiv od 27. do 29. septembra 2021 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva s področij gospodarstva, zdravstva, znanosti, kulture, šolstva in pravosodja. Usposabljanje bo potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi 3. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva s področij gospodarstva, zdravstva, znanosti, kulture, šolstva, pravosodja in društev.

Termin strokovnega usposabljanja: 27. – 29. september 2021

Prijavnico za strokovno usposabljanje pošljite do vključno 22. septembra 2021 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Prijavljeni kandidati bodo vabilo na usposabljanje oz. povezavo na Zoom dogodek prejeli na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. V okolju Zoom nujno preverite, da ste prijavljeni s svojim imenom in priimkom ter navedbo organizacije, v kateri ste zaposleni.

Kontaktne osebe po področjih za dodatne informacije o usposabljanju

Program strokovnega usposabljanja:

Preizkusi strokovne usposobljenosti kandidatov

Strokovno usposabljanje je priprava za opravljanje preizkusa strokovne usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom.

Termin preizkusa strokovne usposobljenosti bo predvidoma 9. in 10. novembra 2021. Kandidati bodo o točnem terminu in izvedbi preizkusa pisno obveščeni 15 dni prej na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. Prijavite se do 20. oktobra 2021 s prijavnico in priloženim potrdilom o izobrazbi.

Tudi preizkus bo izveden v okolju Zoom. 

Preizkus strokovne usposobljenosti

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti se poravnajo na podlagi računa, ki ga izstavimo po opravljeni storitvi in znašajo:

  • za strokovno usposabljanje 60 evrov (oproščeno DDV);
  • za preizkus strokovne usposobljenosti 50 evrov (oproščeno DDV).

Za dodatne informacije o preizkusu se obrnite na: