Skoči do osrednje vsebine

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva s področja uprave - 20. in 21. 4. 2021

do
Spletna aplikacija Zoom
Arhiv 20. in 21. aprila 2021 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije. Zaradi epidemiološke slike bo usposabljanje potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi 3. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence najvišjih državnih organov, ministrstev, organov v sestavi ministrstev, uradov, služb, skladov, agencij Republike Slovenije.

Termin strokovnega usposabljanja: 20. in 21. april 2021.

Prijavnico za strokovno usposabljanje pošljite do vključno 19. aprila 2021 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Prijavljeni kandidati bodo vabilo na usposabljanje oz. povezavo na Zoom dogodek prejeli na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. V okolju Zoom je nujno preveriti, da je udeleženec prijavljen s svojim imenom in priimkom ter navedbo organizacije, v kateri je zaposlen.

Program strokovnega usposabljanja:

Preizkusi strokovne usposobljenosti kandidatov

Strokovno usposabljanje je priprava za opravljanje preizkusa strokovne usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom.

Termin preizkusa strokovne usposobljenosti bo objavljen naknadno. Kandidati bodo o točnem terminu in izvedbi preizkusa pisno obveščeni 15 dni prej na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. Prijavnici priložite potrdilo o izobrazbi.

V primeru slabe epidemiološke situacije bo tudi preizkus izveden v okolju Zoom. 

Preizkus strokovne usposobljenosti

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti se poravnajo na podlagi računa, ki ga izstavimo po opravljeni storitvi in znašajo:

  • za strokovno usposabljanje 60 evrov (oproščeno DDV);
  • za preizkus strokovne usposobljenosti 50 evrov (oproščeno DDV).

Za dodatne informacije o usposabljanju se obrnite na: