Skoči do osrednje vsebine

Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva s področij gospodarstva, zdravstva, znanosti, kulture, šolstva in pravosodja - 13. - 15. 4. 2021

do
Spletna aplikacija Zoom
Arhiv od 13. do 15. aprila 2021 prireja strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva s področij gospodarstva, zdravstva, znanosti, kulture, šolstva in pravosodja. Zaradi epidemiološke slike bo usposabljanje potekalo v obliki spletnega izobraževanja z uporabo aplikacije Zoom.

Na podlagi 3. člena Pravilnika o strokovni usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom arhiv prireja Strokovno usposabljanje za delo z dokumentarnim gradivom za uslužbence ustvarjalcev arhivskega gradiva s področij gospodarstva, zdravstva, znanosti, kulture, šolstva in pravosodja.

Termin strokovnega usposabljanja: 13. – 15. april 2021.

Prijavnico za strokovno usposabljanje pošljite do vključno 9. aprila 2021 v fizični obliki na naslov arhiva ali po elektronski pošti na elektronski naslov glavne pisarne.

Prijavljeni kandidati bodo vabilo na usposabljanje oz. povezavo na Zoom dogodek prejeli na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. V okolju Zoom je nujno preveriti, da je udeleženec prijavljen s svojim imenom in priimkom ter navedbo organizacije, v kateri je zaposlen.

Odgovorne osebe za posamezno področje usposabljanja in njihovi kontakti.

Preizkusi strokovne usposobljenosti kandidatov

Strokovno usposabljanje je priprava za opravljanje preizkusa strokovne usposobljenosti za delo z dokumentarnim gradivom.

Termin preizkusa strokovne usposobljenosti bo predvidoma 19. maja 2021. Kandidati bodo o točnem terminu in izvedbi preizkusa pisno obveščeni 15 dni prej na e-poštni naslov, naveden ob prijavi. Prijavite se do 23. aprila 2021 s prijavnico in priloženim potrdilom o izobrazbi.

V primeru slabe epidemiološke situacije bo tudi preizkus izveden v okolju Zoom. 

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti

Stroški usposabljanja in preizkusa strokovne usposobljenosti se poravnajo na podlagi računa, ki ga izstavimo po opravljeni storitvi in znašajo:

  • za strokovno usposabljanje 60 evrov (oproščeno DDV);
  • za preizkus strokovne usposobljenosti 50 evrov (oproščeno DDV).

Za dodatne informacije o usposabljanju se obrnite na: