Skoči do osrednje vsebine

Foto: Pixabay

NET4SOCIETY je sofinanciran CSA projekt v okviru Obzorja 2020. Splošni cilj projekta NET4SOCIETY je oblikovati skupno mrežo sodelovanja izkušenih in manj izkušenih nacionalnih kontaktnih oseb (NKO) za 6. družbeni izziv (Evropa, ki se spreminja - Vključujoča in inovativna družba, ki kritično razmišlja) z namenom izboljšanja projektnih prijav.

Tematsko področje

Evropa, ki se spreminja - Vključujoča in inovativna družba, ki kritično razmišlja

Vsebina

Net4Society je bila prvotno ustanovljena leta 2008 v okviru 7. evropskega okvirnega programa za raziskave in razvoj (FP7: 2007-2013), kot mreža nacionalnih kontaktnih oseb za družboslovje in humanistiko (SSH).

Od začetka programa Obzorje 2020, novega evropskega okvirnega programa za raziskave in inovacije (2014–2020), Net4Society sestavljajo nacionalne kontaktne osebee za 6. družbeni izziv.

Aktivno podpiramo povezovanje v raziskovalno skupnost SSH in nudimo pomoč vezano na Obzorje 2020. Net4Society vključuje evropske in mednarodne nacionalne kontaktne osebe iz skoraj 50 državah. Net4Society se posebno osredotoča na podporo uspešni integraciji družbenih in humanističnih ved (SSH) v okviru Obzorja 2020.