Skoči do osrednje vsebine

Glavni cilj projekta NCP_WIDE.NET je ustvariti transnacionalno mrežo nacionalnih kontaktnih oseb (NKO) za širjenje odličnosti in razširitev sodelovanja v okviru programa Obzorje 2020. Cilj je izboljšati transnacionalno sodelovanje med nacionalnimi kontaktnimi osebami in izmenjava dobrih praks in dvig splošnih standardov podpore prijaviteljem v okvirnem programu Obzorje 2020.

Tematsko področje

Spodbujanja odličnosti in širjenja sodelovanja

Vsebina

Posebna pozornost na projektu NCP_WIDE_NET je namenjena pomoči manj izkušenim nacionalnim kontaktnim osebam, ki bodo znanje za opravljanje svojega dela pridobile preko delavnic, ki bodo organizirane v državah članicah, ki so uspešne pri sodelovanju v okvirnem programu Obzorje 2020.

Nacionalnim kontaktnim osebam bo omogočen dostop do virov informacij, zagotovljene bodo mentorske delavnice, učne platforme za nadnacionalne dejavnosti širjenja odličnosti in širitve udeležbe. Cilj projekta je vzpostaviti mrežo nacionalnih kontaktnih oseb, ki izkoriščajo sinergije porazdeljenega znanja, skupnega razvoja in usposabljanja. Mreža bo razvila visoko kakovostne storitve za prijavitelje, ki sodelujejo pri razpisih "Teaming", "Twinning", "ERA Chairs" in "COST".

Povezave