Skoči do osrednje vsebine

Vabilo za sodelovanje pri strokovnem dialogu

Rok za prijavo je potekel.

Vse zainteresirane gospodarske subjekte vabimo k sodelovanju pri strokovnem dialogu oziroma predhodnem preverjanju trga. Predmet strokovnega dialoga so projektantske in inženirske storitve za potrebe obnove in izgradnje objektov v Republiki Sloveniji in tujini v lasti Republike Slovenije.

Vse podrobnosti o strokovnem dialogu so na voljo v priponki Vabilo za sodelovanje v strokovnem dialogu.

Obvestilo o zaključku

Ministrstvo za zunanje zadeve je na podlagi 64. člen Zakona o javnem naročanju (ZJN-3, Ur. l. RS, št. 91/15 in 14/18) uspešno izvedlo strokovni dialog za projektantske in inženirske storitve za potrebe obnove, izgradnje objektov v Republiki Sloveniji in tujini v lasti Republike Slovenije.

Na podlagi pridobljenih nasvetov bo naročnik pripravil dokumentacijo v zvezi z oddajo javnega naročila. Javno naročilo bo objavljeno v Uradnem list RS, Portalu javnih naročil na povezavi https://www.enarocanje.si/.

Kontakt

Zainteresirani gospodarski subjekti lahko zastavijo vprašanja na vsebino smernic strokovnega dialoga do 1. 10. 2019 na elektronski naslov gp.mzz@gov.si s sklicem na številko zadeve 430-41/2019.

Vsak zainteresirani gospodarski subjekt lahko nasvete, mnenja in priporočila pošlje na uradni elektronski naslov gp.mzz@gov.si, s sklicem na številko zadeve 430-41/2019 ali po pošti na naslov Republika Slovenija, Ministrstvo za zunanje zadeve, Prešernova 25, 1000 Ljubljana, Slovenija. Obravnavana bodo mnenja in predlogi, ki bodo prispela na navedena naslova do vključno ponedeljka, 7. 10. 2019.