Skoči do osrednje vsebine

Predhodni postopek za poseg: Večstanovanjska stavba Urbana oaza Ljubljana

Rok za prijavo je potekel.

Ministrstvo za okolje in prostor objavlja javno naznanilo v predhodnem postopku za poseg: Večstanovanjska stavba Urbana oaza Ljubljana, začetem na zahtevo nosilcev nameravanega posega DRACO d.o.o., Savska cesta 14, 1000 Ljubljana, Urbana oaza d.o.o., Vinogradniška pot 7B, 6280 Ankaran, Interloock d.o.o., Kampolin 113, 6320 Portorož.

Mnenja in pripombe je mogoče v pisni obliki posredovati na naslov Ministrstvo za okolje in prostor, Dunajska cesta 48, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti na gp.mop@gov.si.

V skladu s sedmim odstavkom 90. člena Zakona o varstvu okolja (ZVO-2) vabimo zainteresirano javnost ter nevladne organizacije iz prvega odstavka 237. člena ZVO-2 ter civilne iniciative iz druge alineje 18.2 točke 3. člena ZVO-2, da v roku iz 6. točke tega javnega naznanila podajo mnenja, pripombe in predloge o nameravanem posegu. V skladu s sedmim odstavkom 90. člena ZVO-2 vabimo nevladne organizacije iz prvega odstavka 237. člena ZVO-2 ter civilne iniciative iz druge alineje 18.2 točke 3. člena ZVO-2, da podajo zahteve za vstop, pri čemer je obvezen sestavni del zahteve za vstop podatek o varnem elektronskem predalu, kamor se jim bo vročalo dokumente.