Skoči do osrednje vsebine

Predhodni postopek za poseg: rekonstrukcija obstoječe štirisedežnice "Vitranc 1" v krožnokabinsko žičnico

Rok za prijavo je potekel.

Ministrstvo za okolje in prostor objavlja javno naznanilo v predhodnem postopku za poseg rekonstrukcija obstoječe štirisedežnice "Vitranc 1" v krožnokabinsko žičnico, začetem na zahtevo nosilca nameravanega posega RTC Žičnice, Kranjska Gora, d.o.o., Borovška cesta 103A po pooblastilu SKA, ALEKSANDER KRAŠOVEC S.P., Cesta Kokrškega odreda 21, 4000 Kranj.

Mnenja in pripombe je mogoče v pisni obliki posredovati na naslov Ministrstvo za okolje in prostor, Dunajska cesta 48, 1000 Ljubljana, ali po elektronski pošti na gp.mop@gov.si.

V skladu s sedmim odstavkom 90. člena Zakona o varstvu okolja (ZVO-2) vabimo zainteresirano javnost ter nevladne organizacije iz prvega odstavka 237. člena ZVO-2 ter civilne iniciative iz druge alineje 18.2 točke 3. člena ZVO-2, da v roku iz 6. točke tega javnega naznanila podajo mnenja, pripombe in predloge o nameravanem posegu. V skladu s sedmim odstavkom 90. člena ZVO-2 vabimo nevladne organizacije iz prvega odstavka 237. člena ZVO-2 ter civilne iniciative iz druge alineje 18.2 točke 3. člena ZVO-2, da podajo zahteve za vstop, pri čemer je obvezen sestavni del zahteve za vstop podatek o varnem elektronskem predalu, kamor se jim bo vročalo dokumente.