Skoči do osrednje vsebine

Zvezi prijateljev mladine Slovenije predali darila zaposlenih na Ministrstvu za obrambo

V Ministrstvu za obrambo, na Generalštabu Slovenske vojske in v Upravi Republike Slovenije za zaščito in reševanje smo končali dobrodelno akcijo s sloganom SodelujeMO – obdarujeMO, s katero smo se pridružili vsakoletni akciji Zveze prijateljev mladine Slovenije Veseli december. Ob novoletnem drevesu v avli MORS smo zbrali veliko daril za otroke, ki živijo v družinah, ki se spoprijemajo s pomanjkanjem, revščino, boleznimi in socialno izključenostjo.

Zbrana darila smo generalni sekretarki Zveze prijateljev mladine Slovenije gospe Bredi Krašna in njenim sodelavkam izročili danes, v petek, 20. decembra, na krajši slovesnosti v avli ministrstva.

Minister za obrambo Karl Erjavec je ob tej priložnosti poudaril, da je Zveza prijateljev mladine Slovenije v skoraj sedmih desetletij svojega delovanja postorila ogromno dobrega za slovenske otroke. Poudaril je pomen skrbi za vse mlade, ki živijo v težkih socialnih razmerah. Izrazil je željo, da bi akcija na ministrstvu za obrambo postala tradicionalna.

Generalna sekretarka Zveze prijateljev mladine Slovenije gospa Breda Krašna se je iskreno zahvalila zaposlenim na Ministrstvu za obrambo za vsa darila, ki bodo danes tudi odpeljana v kraje mladih obdarjenk in obdarjencev.

Foto: Bruno Toič, MORS