Skoči do osrednje vsebine

Novice

Prilagodite izpis
Ponastavi
 • Obvestilo o poslovanju Upravne enote Radovljica

  Stranke obveščamo, da lahko vse storitve iz pristojnosti delovanja upravne enote urejajo nemoteno, vendar je še vedno zaradi varnostnih razlogov gibanje v prostorih omejeno, saj je kljub preklicu epidemije zaradi preprečevanja širjenja okužbe še vedno potrebno izvajati določene varnostne ukrepe.

 • Poslovanje Upravnih enot počasi v ustaljene tirnice - Ukrepi za preprečevanje širjenja okužbe še veljajo

  Poslovanje vseh 58 upravnih enot se je že v preteklem tednu in se bo tudi po prvomajskih praznikih postopoma vračalo v ustaljene tirnice.

 • Podaljšanje veljavnosti prometnih dovoljenj odslej tudi prek spleta

  Podaljšanje veljavnosti prometnih dovoljenj za vsa vozila, ki ob registraciji ne potrebujejo tehničnega dovoljenja, je od današnjega dne omogočeno tudi prek spletnega portala E-uprava.

 • Obvestilo o zaprtju Krajevnih uradov Bled in Bohinjska Bistrica

  Obveščamo vas, da bosta Krajevni urad v Bled in Krajevni urad Bohinjska Bistrica, zaradi zagotovitve nemotenega poslovanja Upravne enote Radovljica na njenem sedežu v Radovljici, do nadaljnjega zaprta.

 • Obvestilo o omejenem izvajanju nalog na upravni enoti

  V skladu z usmeritvami Vlade Republike Slovenije in Ministrstva za javno upravo vas obveščamo, da je zaradi preprečevanja širjenja korona virusa, ki povzroča Bolezen COVID-19, izvajanje nalog na upravni enoti omejeno na najbolj nujne zadeve.

Iskalnik