Skoči do osrednje vsebine

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij na Sejmu zaposlitvenih priložnosti

Zavod Republike Slovenije za zaposlovanje na ljubljanskem Gospodarskem razstavišču organizira Sejem zaposlitvenih priložnosti, ki poteka danes do večera. Na dogodku sodelujemo tudi sodelavci Uprave za izvrševanje kazenskih sankcij (URSIKS).

Na Sejmu zaposlitvenih priložnosti so na voljo celovite informacije o različnih poklicih, tudi o poklicu pravosodni policist. Na razstavnem prostoru predstavljamo pester nabor opreme, ki jo pri svojem delu uporabljajo pravosodni policisti. Lahko pa si boste ogledali tudi izdelke zaprtih oseb in se preizkusili v sestavljanju stolpa iz ravnotežnostnih kock Dobra roka.

Trenutno v URSIKS razpisujemo prosta delovna mesta: za pravosodne policiste na lokacijah Zavoda za prestajanje kazni zapora (ZPKZ) Dob pri Mirni in Zavoda za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje. Na voljo so tudi druge zaposlitvene priložnosti: v Zavodu za prestajanje kazni zapora Ljubljana zaposlimo psihologa, v ZPKZ Dob pri Mirni pa inštruktorja kuharja.

Na enem od največjih kariernih dogodkov v državi se nahajamo na razstavnem prostoru v dvorani Povodni mož. Prijazno povabljeni, da nas obiščete in se prijavite na prosta delovna mesta!