Skoči do osrednje vsebine

Objavljen javni razpis za večgeneracijske centre

Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti je objavilo Javni razpis za sofinanciranje projektov večgeneracijskih centrov+. Javni razpis delno financira Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada plus v okviru Programa evropske kohezijske politike v obdobju 2021-2027.

Predmet javnega razpisa je sofinanciranje projektov večgeneracijskih centrov+ (VGC+), ki bodo ponujali različne preventivne programe (vsebine in aktivnosti), namenjene predvsem družinam, posameznim družinskim članom, starejšim in drugim ranljivim skupinam.

Dodatne informacije v zvezi z javnim razpisom dobite po e-pošti gp.mddsz@gov.si, in sicer s pripisom: Javni razpis za sofinanciranje projektov večgeneracijskih centrov+ - informacije.

Ministrstvo bo organiziralo informativno srečanje za potencialne prijavitelje, na katerem bomo podrobneje predstavili javni razpis.

Več dodatnih informacij in razpisno dokumentacijo najdete v objavi javnega razpisa.

Rok za oddajo vloge je ponedeljek, 15. april 2024.

Odpiranje vlog bo 18. aprila 2024 ob 9. uri v prostorih Ministrstva za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti, Štukljeva cesta 44, 1000 Ljubljana in bo javno.