Skoči do osrednje vsebine

Generalni direktor mag. Majcen sprejel pravosodnega policista Verstovška

Generalni direktor mag. Bojan Majcen je ob nedavnem izjemnem športnem uspehu sprejel sodelavca Stanislava Verstovška iz Zavoda za prestajanje mladoletniškega zapora in kazni zapora Celje.

Stanislav Verstovšek je v mesecu novembru na tekmovanju v Združenih državah Amerike postal svetovni prvak v vzdržljivostnem 24-urnem kolesarjenju. Dosegel je najboljši rezultat v svoji starostni in v absolutni kategoriji. Generalni direktor je sodelavcu ob uspehu izročil pohvalo in simbolično darilo za dosežek, s katerim je pomembno doprinesel k prepoznavnosti poklica pravosodni policist. V sproščenem pogovoru sta se dotaknila tem, vezanih na pripravo na tekmovanje, dela v celjskem zaporu in tudi bodočih športnih izzivov.

Mag. Bojan Majcen je na srečanju izrazil zadovoljstvo ob dejstvu, da zaporski sistem gradijo izjemni posamezniki kot je sodelavec Verstovšek. Ti s svojim zgledom vnašajo pomembno sporočilo o vrednotah in poslanstvu zaporov tudi do zaprtih oseb, po katerem vsak trud in vloženo delo lahko vodi do korakov na poti do sprememb in uspeha.

Mag. Bojan Majcen in Stanislav Verstovšek, ki je prejel pohvalo in simbolično darilo

Mag. Majcen je sprejel pravosodnega policista Verstovška | Avtor: Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij