Skoči do osrednje vsebine

Natečaj za izbor umetniških del v okviru investicijskega projekta v Radovljici

Obveščamo vas, da je Nepremičninski sklad pokojninskega in invalidskega zavarovanja na svoji spletni strani objavil Javni anonimni natečaj za izbor umetniških del v okviru investicijskega projekta »Rekonstrukcija/prizidava objekta Ljubljanska cesta 4 v Radovljici«.

Predmet javnega anonimnega natečaja je izbor umetniških del oziroma umetniških intervencij v okviru investicijskega projekta »Rekonstrukcija/prizidava objekta Ljubljanska cesta 4 v Radovljici« (na primer prostostoječa plastika, reliefna plastika, zemeljska umetnost, instalacija, poslikava in podobno), ki je primerna za starejše uporabnike in je odporna na zunanje vplive ter ni zahtevna za vzdrževanje.

Predlagana tema umetniških del je upoštevanje lokalnih značilnosti ali/in dejavnosti, povezanih s prostorskimi in krajinskimi značilnostmi, krajem ali/in objektom Ljubljanska cesta 4, Radovljica, kot so Radovljica (zgodovina, naravne in etnološke značilnosti) ali pa druge umetniške intervencije, ki so lahko zanimive ali uporabne za starejše najemnike stanovanj.

Razpisno dokumentacijo najdete na spletni strani Nepremičninskega sklada pokojninskega in invalidskega zavarovanja.

Rok za prijavo je 17. december 2023.

Kontaktna oseba za dajanje informacij je sodelavka Nepremičninskega sklada pokojninskega in invalidskega zavarovanja, mag. prava in manag. neprem. Andreja Kočar na elektronskem naslovu andreja.kocar@ns-piz.si.