Skoči do osrednje vsebine

Javno odpiranje vlog za sofinanciranje dejavnosti nevladnih organizacij na področju vojnih veteranov

V prostorih Uprave Republike Slovenije za vojaško dediščino je 10. novembra 2023 potekalo odpiranje prispelih vlog za sofinanciranje dejavnosti nevladnih organizacij v javnem interesu na področju vojnih veteranov, za leto 2024.

Na razpis je prispelo 13 vlog. Odpiranja so se udeležili Združenje veteranov 90-91 mesta Ljubljane in bivših ljubljanskih občin, Društvo za negovanje domoljubnih tradicij organizacije TIGR Primorske, Veteransko društvo MORiS Kočevska Reka, Zveza društev General Maister, Zveza policijskih veteranskih društev Sever, Zveza združenj borcev za vrednote narodnoosvobodilnega boja Slovenije.

V letu 2024 bo veteranskim organizacijam, ki bodo izpolnjevale pogoje po javnem razpisu za sofinanciranje dejavnosti nevladnih organizacij v javnem interesu na področju vojnih veteranov, namenjenih 1.904.520,00 evrov, sredstva se bodo izplačevala v treh obrokih.

Člani komisije za odpiranje vlog sedijo za mizo pred udeleženci, v ozadju na steni sliki predsednice Republike Slovenije in ministra za obrambo

Javno odpiranje prispelih vlog za sofinanciranje dejavnosti nevladnih organizacij v javnem interesu na področju vojnih veteranov za leto 2024 | Avtor: Uprava Republike Slovenije za vojaško dediščino