Skoči do osrednje vsebine

Poklic pravosodni policist na kariernem sejmu v Cankarjevem domu

Uprava za izvrševanje kazenskih sankcij se ponovno udeležuje kariernega sejma MojeDelo.com v Cankarjevem domu v Ljubljani. Na razstavnem prostoru nas lahko obiščete do 19. ure.

Pravosodni policisti iz več zavodov za prestajanje kazni zapora obiskovalcem sejma predstavljajo svoj poklic. V osebnem kontaktu z našimi sodelavci lahko izveste več o opravljanju dela, spoznate potek usposabljanja in možne lokacije opravljanja dela. Vodnika službenih psov iz Zavoda za prestajanje kazni zapora Dob pri Mirni z nemško ovčarko Kleo na sejmu prikazujeta delo s službenim psom.

Ekipo pravosodnih policistov je na kariernem sejmu v znak podpore obiskal tudi generalni direktor mag. Bojan Majcen, skupaj s sodelavci Generalnega urada, direktorji zavodov in vodstvom sindikata.

Pravosodni policisti opravljajo dinamičen poklic in s svojim delom uresničujejo poslanstvo Uprave za izvrševanje kazenskih sankcij: skrbijo za izvrševanje kazenskih sankcij in pripora s ciljem zagotavljati za družbo, zaprte osebe in za zaposlene varne zapore, ki zaprtim osebam zagotavljajo možnost resocializacije. Trenutno v upravi razpisujemo 22 prostih delovnih mest, od tega 18 za pravosodne policiste v zavodih: Dob, Ljubljana, Celje, Koper, Maribor ter v oddelkih Nova Gorica in Novo mesto. Prijazno povabljeni, da se prijavite na prosta delovna mesta.