Skoči do osrednje vsebine

Podpora volivcev predlogu za začetek postopka za spremembo Ustave Republike Slovenije

Zbiranje podpisov volivcev za podporo pobudi za vložitev Predloga za začetek postopka za spremembo Ustave Republike Slovenije bo potekalo od 1. septembra 2023 do 30. oktobra 2023

Potrjevanje podpisov volivcev za podporo pobudi za vložitev Predloga za začetek postopka za spremembo Ustave Republike Slovenije bo potekalo od 1. septembra do 30. oktobra 2023 na lokacijah: Linhartova cesta 13 in Tobačna ulica 5. Potrjevanje obrazcev je možno ves poslovni čas upravne enote. Predhodno naročanje ni potrebno, vendar bodo prednost imele naročene stranke.

V primeru večjih skupin, prosimo pokličite na številko 01 306 38 62 ali pošljite elektronsko sporočilo na ue.ljubljana@gov.si.

Za namen potrjevanja podpisov na Linhartovi cesti 13 odprtih več okenc, zato stranke pozivamo, da potrjevanje podpisa uredijo na Linhartovi in se s tem izognejo morebitni gneči na Tobačni 5, kjer bo zaradi narave dela v namen dajanja podpore odprto le eno okence.

Stranke lahko podpišejo in oddajo obrazec tudi preko enotnega državnega portala eUprava, z varnim elektronskim podpisom, overjenim s kvalificiranim digitalnim potrdilom.