Skoči do osrednje vsebine

Objavljen javni razpis za financiranje projekta E-oskrba na daljavo

Ministrstvo za solidarno prihodnost objavlja javni razpis za financiranje projekta E-oskrba na daljavo, ki je namenjen podpori samostojnega in varnega bivanja na domu.

Projekt je namenjen tistim, ki so že bili vključeni v operacijo E-oskrba na domu, ter drugim, ki zaradi bolezni, starosti ali drugih izzivov potrebujejo pomoč.
Cilj projekta je omogočiti neprekinjen dostop do storitev za obstoječe uporabnike in uporabnice ter razširiti pomoč na druge s podobnimi potrebami. Poseben poudarek pa je na tistih, ki ne morejo v celoti skrbeti zase ali preživljajo večino časa sami.

S projektom želimo kljub pomanjkanju kadra za socialno in dolgotrajno oskrbo na domu omogočiti, da ljudje ostanejo doma dlje, kar prispeva k njihovi samostojnosti.

Poleg finančne podpore za storitve oskrbe na daljavo projekt vključuje tudi analizo potreb, učinkovitosti storitev ter zadovoljstva uporabnikov in uporabnic. Na ta način bomo pristopili tudi k izboljšanju in nadgradnji e-oskrbe za vse, ki jo potrebujejo.

Za informacije o javnem razpisu za financiranje projekta E-oskrba na daljavo lahko pokličete na telefonsko številko 01 369 79 40.