Skoči do osrednje vsebine

Podkast Digitalna Slovenija vsako drugo sredo

Digitalna Slovenija je nov podkast o življenju z novimi tehnologijami, namenjen spodbujanju uporabe informacijskih tehnologij vseh prebivalk in prebivalcev Slovenije, ne glede na njihovo socialno, ekonomsko in družbeno ozadje, in dvigovanju zaupanja v digitalno preobrazbo. Je podkast, ki nastaja na našo pobudo.
Ministrica dr. Emilija Stojmenova Duh med pogovorom z voditeljema in avtorjema podkasta, dr. Zarjo Muršič in Alešem Lednikom

Ministrica dr. Emilija Stojmenova Duh med pogovorom z voditeljema in avtorjema podkasta, dr. Zarjo Muršič in Alešem Lednikom

Prva epizoda podkasta Digitalna Slovenija bo objavljena jutri zjutraj, v sredo, 24. maja 2023. Gostja te prve epizode bo ministrica za digitalno preobrazbo dr. Emilija Stojmenova Duh, ki bo pojasnila, s kakšnimi pristopi in politikami na ministrstvu spremljamo in analiziramo stanje digitalne preobrazbe in informacijske družbe na državni ravni, kje smo v primerjavi z drugimi državami Evropske unije, in kaj vse nas čaka v bližnji prihodnosti.

Avtorja in voditelja podkasta, Zarja Muršič in Aleš Lednik, bosta z zanimivimi sogovornicami in sogovorniki dvakrat mesečno odpirala teme s področja novih tehnologij in digitalne preobrazbe, ki posredno ali neposredno vplivajo na vse nas.

Spremljajte nas vsako drugo sredo. Napovednike bomo objavljali na spletni strani Podkast Digitalna Slovenija.

Poslušajte podkast Digitalna Slovenija .