Skoči do osrednje vsebine

Podpora volivcev pobudi za začetek postopka za spremembo ustave

Zbiranje podpisov volivcev za podporo pobudi za vložitev Predloga za začetek postopka za spremembo Ustave Republike Slovenije bo potekalo od 12. maja do 10. julija 2023.

Zbiranje podpisov volivcev za podporo pobudi za vložitev Predloga za začetek postopka za spremembo Ustave Republike Slovenije bo potekalo od 12. maja 2023 do 10. julija 2023 na lokacijah:  Linhartova cesta 13, Tobačna ulica 5 in na krajevnih uradih Upravne enote Ljubljana. Potrjevanje obrazcev opravljamo ves poslovni čas upravne enote. Predhodno naročanje ni potrebno, vendar bodo imele prednost stranke, ki so predhodno že naročene.

V primeru večjih skupin prosimo, pokličite na številko 01 306 38 62 ali pošljite elektronsko sporočilo na ue.ljubljana@gov.si.

Za namen potrjevanja podpisov bo na Linhartovi cesti 13 odprtih več okenc. Strankam priporočamo, da potrjevanje podpisa uredijo na Linhartovi cesti 13 in se s tem izognejo morebitni gneči na Tobačni 5, kjer bo zaradi narave dela v namen dajanja podpore odprto le eno okence.

Podporo lahko oddate tudi elektronsko preko spletnega obrazca objavljenega na eUpravi.