Skoči do osrednje vsebine

Podeljene koncesije za opravljanje javne službe v zdravstveni dejavnosti na sekundarni ravni

18. januarja 2023 je Ministrstvo za zdravje objavilo Javni razpis za podelitev koncesije za opravljanje javne zdravstvene službe na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti ter oralne kirurgije in maksilofacialne kirurgije v zobozdravstveni dejavnosti.

Ministrstvo za zdravje je na podlagi javnega razpisa podelilo naslednje koncesije: 

  • Družbi BELI MEDVED D.O.O., Zgornji otok 8, Radovljica, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju gorenjske regije v obsegu 1,00 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Zdravstvenemu zavodu Arsmed Kamnik, Na Bregu 24, Kamnik, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju obalno – kraške regije v obsegu 1,00 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Družbi Go orto d.o.o., Lepodvorska 2, Ljubljana, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju obalno – kraške regije v obsegu 1,00 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Družbi Ortodontija Ferlež d.o.o., Novi trg 10, Novo mesto, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju regije jugovzhodna Slovenija v obsegu 1,00 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Mojci Lajh, Filipičeva 16, Maribor, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju podravske regije v obsegu 1,00 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Družbi Ecoop trgovina in storitve d.o.o., Ledine 169, Nova Gorica, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju osrednje – slovenske regije v obsegu 0,80 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Elizabeti Zaletel, Ulica Bratov Komel 25, Ljubljana-Šentvid, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju osrednje – slovenske regije v obsegu 0,90 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Družbi Heon d.o.o., Ukmarjeva ulica 2, Ljubljana, na področju čeljustne in zobne ortopedije v zobozdravstveni dejavnosti na območju osrednje – slovenske regije v obsegu 1,00 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Zobozdravstvenemu zavodu Vergina, Hacquetova 7, Ljubljana, na področju oralne kirurgije in maksilofacialne kirurgije v zobozdravstveni dejavnosti na območju osrednje – slovenske regije v obsegu 0,60 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • Zdravstvenemu zavodu MD Oral, Hacquetova ulica 7, Ljubljana, na področju oralne kirurgije in maksilofacialne kirurgije v zobozdravstveni dejavnosti na območju obalno – kraške regije v obsegu 0,80 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let.
  • družbi Križaj storitve d.o.o., Slomškova ulica 17, Ljubljana, na področju oralne kirurgije in maksilofacialne kirurgije v zobozdravstveni dejavnosti na območju regije jugovzhodna Slovenija v obsegu 0,80 programa. Koncesija je podeljena za obdobje 15 let