Skoči do osrednje vsebine

Spletno predavanje o osnovah intelektualne lastnine

Na uradu v okviru svojih promocijskih in ozaveščevalnih aktivnosti pričenjamo tudi s spletnimi predavanji o intelektualni lastnini, ki bodo namenjena vsem kreativnim in inovativnim posameznikom ter podjetjem, ki želijo izvedeti, kako lahko zavarujejo svoje ustvarjalne in inovativne dosežke, ter vsem ostalim, ki jih to področje zanima.

Prvo brezplačno predavanje bo v sredo, 22. februarja 2023, ob 14. uri. Predstavili bomo osnove intelektualne lastnine: katere pravice intelektualne lastnine poznamo in kako jih lahko pridobimo, podali bomo tudi informacije o finančni pomoči Sklada za pomoč malim in srednjim podjetjem, za katero lahko zaprosijo mala in srednje velika podjetja.

Predavanje bo trajalo približno 45 minut, na voljo bomo tudi za vaša vprašanja. Vabljeni, da se prijavite prek spletnega obrazca, prijave sprejemamo do torka, 21. februarja 2023, do 12. ure.

Predavanje se izvaja v okviru mednarodnega sodelovanja urada z Uradom Evropske unije za intelektualno lastnino, ki dogodek finančno podpira.